Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\echtepieten.nl\www\wp-includes\pomo\plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\echtepieten.nl\www\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 6044 Huisbezoek – EchtePieten

HUISBEZOEK

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? De Echte Pieten natuurlijk! Gaat u dit jaar voor een onvergetelijke pakjesavond/middag? Nodig dan de Echte Pieten samen met Sinterklaas bij u thuis uit. Door een bezoek te reserveren zullen wij uw huisje niet stilletjes voorbij gaan! Want stil zal het echt niet zijn met een huisbezoek van de Echte Pieten! Zij staan voor 100% FEEST en plezier!

Een huisbezoek met Sinterklaas en twee van zijn leukste pieten kost € 65,-  en duurt 25 minuten. 

Ook is het mogelijk om een huisbezoek met alleen 2 pieten te reserveren! Hetzelfde feest en sfeertje maar dan zonder Sinterklaas. Zij zullen hun eigen pieten-iPad meenemen en u zult versteld staan wat zij over de kinderen allemaal weten!

Een huisbezoek met de twee leukste pieten kost  € 45,-  en duurt 20 minuten. 

Het zal voor jong en oud een onvergetelijke pakjesavond/middag worden waar nog lang over gesproken zal worden!

De genoemde bedragen zijn incl. strooigoed en reiskosten binnen onze regio:
Aalsmeer, De Kwakel, Kudelstaart, Leimuiden, Rijsenhout en Uithoorn.

Maak gelijk een afspraak: neem contact met ons op.